Résidence Delvaux

Résidence Delvaux - Watermael-Boitsfort / Watermaal-Bosvoorde
Gelegen in de groene gemeente Watermaal-Bosvoorde , Residentie Delvaux , combineert een gevel van het prestigieuze artistieke tijd van deze laan met een elegante en moderne architectuur. Binnen het model van duurzame stedenbouw, dit kleine en gezellige residentie van 3 appartementen (1 en 2 slaapkamers) , gebouwd met natuurlijke materialen , heeft wat het beste op het gebied van geluids-en thermische isolatie (2014).
Residentie Delvaux is gelegen in een woonwijk met zeer beperkt verkeer en toch dicht bij het openbaar vervoer (station Boendael en Bosvoorde, tram 25 en 94, bus 41), de belangrijkste toegangswegen naar het centrum van Brussel of Ring/snelweg evenals kleine en grote commerciële gebieden , scholen, universiteiten (ULB/VUB), zwembad, golf, etc...
De residentie bestaat uit één 1-slaapkamer appartement van xxm² op de gelijkvloers met een aangebouwde garage en 2 appartementen van yym² met 2 slaapkamers, een gemeenschappelijke ruimte voor fietsen en private kelders.

Documenten

Lijst

Referentie Prijs Oppervlakte Slaapkamers Terras Tuin Plan
Résidence Delvaux - verkocht

Informatieaanvraag

* Verplichte velden

Door mijn verzoek te verzenden geef ik de toestemming dat mijn gegevens die in dit formulier ingevuld zijn gebruikt worden door Ellipsisimmo voor hierondervernoemde doeleinden en dit in overeenstemming met het charter privéleven van deze website. Ik kan op elk moment mijn toestemming intrekken door een schriftelijke aanvraag in te dienen op volgend e-mailadres: info@ellipsisimmo.be.